The One and Only
akaun lagehh ?
Tuesday, October 12, 2010 • 10/12/2010 05:06:00 PM • 0 comments

tady pegii skoola macam byase gerak dari rumah pukul tujuh setengah. hehe lewat kan ? sampai je skoola kene bersila kat tapak perhimpunan macam biasee. memang sikiiit sangaddd orang yang datang tadii sebab semua form 5 dicutikan hari neh and biase lah budak2 pmr of course la tak dtg an, tidoo kat rumah je .

kitorang kena masok kelas 5IK. kitorang iaitu saye, ain, marisa, bety and suriana carii tempat duduk yang belakang sekaliii. kitorang gabungkan 5 meja sekaligus. hahahaa. actually homework add math kite tak siap sepenuhnye, so terpakse lah copy2 member punye kan sebab tak nak kena berdiri. bety pulak rileks je homework dye tak siapp. dye kate 'hidup mesti tenang'. hahaaa :) yeah betyy . agree with you bestie, gagaga..

lepastu, time rehat pulak kitorang buat macam kantin tu restoran. disebabkan terlampau sikit sangat pelajar, so kami rehat kat kantin je. jumlah pelajar pun boleh dibilang dengan jari. serius sikit giler org dtg tadi but kitorang sukee. heheee (: kitorang masok kelas lambat. rehat lebih lama daripada pelajar2 lain. hehee. buat mcm skola sendirii plak an. tapii cikgu2 yang lalu tak tegur pun suruh masok kelas. cikgu lagii sengih adee laa. hahahaa.

hari neh memang kelam kabut cket. woww! cikguu akaun suro buat folioo balek. ha ? memang kpale neh terase berat balek. and kenaa hantar sebelum exam jumaat neh. heee memang gilaaa ohh ! it's okay . hope dapat laa siapkan secepat mungkin. serius ohh, sekarang neh pon homework add math n math yg cikgu bagi kat kelas tadi tak usik lagii. hohooo. tengah buat akaun sambil online.. heee. kalau mama tahu mesti kena bebel neh..

hehee. okayy sekian untuk hari neh. terima kasih kerana membaca :)

The name given is Aqilah Zahirah Zulhisham. She loves to blogging since 2007 :)She lives in Kuala Lumpur,Malaysian. There is her own story of love and disappoinment, grief and happiness.

Diary About
 Sweet Stalker


Hi readers! Tekan iklan bawah ni untuk dapatkan duit :) masyukk !!
Template By: Umi Humaira
Owner: Qilaazahiraaa