The One and Only
Bila kaki dah sakit..
Monday, March 19, 2012 • 3/19/2012 01:39:00 AM • 0 comments

Salam readers yang superb awesome. Hihi. Dua hari nie aku hang dengan kawan-kawan. Hari Sabtu tuh aku pergi PWTC ada karnival pendidikan MARA 2012. Lepak sana dalam pukul 1 tengahari, balik pukul 7 malam.
Memikirkan masa hadapan ~ wuuuuuu


Malam tuh aku and family makan Pizza. Aku yang belanja sempena birthday my brother :) Hoho. 
Ahad pulak kitorang yakni aku,salima,marisa kena pergi Putrajaya. Ada kerrrjaaa :D kitorang lepak sana dalam pukul 10 pagi sampai lah 8 malam ! HAHA. Besttt woooo ~
Semalam cousin aku pergi putrajaya nak naik belon udara panas. Tapi tiket habis ! Huh, takde rezeki. Hmm takpee laa. Lain kali kalau ada rezeki Insya-Allah pergi lagi :)
Taknak cerita banyak, upload gambar je. Gambar pun sebahagian daripada jalan cerita nie jugak. Hee.

Tunggu abg tu ambik so snap-2 ler dulu. Hoho.
termenung teringat kat Tarmizi. HAHA
Korporat.
Okay tu je untuk hari nie . Kaki aku baru terasa sakit sebab duduk lama sangat tadi. HAHA. daaannnn rabu nie memang berdebarrrrr jantunggg. Surat tawaran pun dh banyak kat rumahhh. Tapi itu hanya iklan semata-mata, kata mama aku laa. HEHE. Harap-2 dapat keputusan yang bagus. Aminn.

p/s : Dalam proses untuk kumpul duit~ wuuu..



The name given is Aqilah Zahirah Zulhisham. She loves to blogging since 2007 :)She lives in Kuala Lumpur,Malaysian. There is her own story of love and disappoinment, grief and happiness.

Diary About
 Sweet Stalker


Hi readers! Tekan iklan bawah ni untuk dapatkan duit :) masyukk !!
Template By: Umi Humaira
Owner: Qilaazahiraaa