The One and Only
family day 2010
Monday, November 29, 2010 • 11/29/2010 04:28:00 PM • 0 comments

salam =) okay qeela nak story time kat PD. memang besssttt gila-3 ohh ! qeela suka sangat. rasa dah macam ada kat syurga tau :)
mula-2 sampai hotel kitorang letak barang-2 kitorang dekat kete . kitorang tak payah angkat langsung barang-2 tu, just bagi kat orang suruh angkatkan. kereta pula kena parking dekat atas. tempat parking jauh sangat. So, selama tiga hari tu, kitorang tak keluar langsung dari hotel The Legend tu <3>

kitorang masuk bilik, barang-2 kitorang, yang sampai dulu. magic kan ? ada kat dalam bilik tu. heee.
then kemas-2 barang masuk almari. hotel tu bsaarrr sangat ! serius. memang luas dan selesa sangat-2. first thing qeela buat, SWIMMING ! :D qeela sukaa sangat-2 swim.

|
|
|
v

p/s: gambar atas nie adek qeela. qeela yg ambil gambar nie.

qeela swim dalam bilik jea sebab setiap bilik memang disediakan swimming pool.
lepas tuh, qeela round-2 dan tengok orang main bola pantai.
sebab masa tu ada acara 'beach football', sukati siapa-2 yang nak masuk atau tak.

malam tu pulak siap-2 nak gi dinner .
memang jakon gilaa sebab tempat makan pun besar macam istana.
dan, yang paling paling serooonook sangat, lepas makan, tinggal !
tak payah basuh pinggan atau letak dalam besen macam kat sekolah tu.
pelayan yang datang ambil.
kalau nak tambah banyak-2 makan pn boleh. sukati nak makan apa pun.
and, kalau air sikit pun pelayan tambah lagi sampai penuh. :D

|
|
|
V


okey, hari kedua, kitorang kat hotel The Legend,
pagi-2 tu kena bersiap nak pergi breakfast.
lepas breakfast, ada game.
telematch, lari dalam guni,cari gula dalam tepung, makan aiskrim 1.5 liter dan banyak lagi. ta berapa ingat. sebab qeela merayau-2 time acara nie. HAHAAA.

lepastu, bahagi-2kan rumah sukan, qeela and keluarga rumah merah.
sebab gelang yang syarikat Sapura bagi, warna merah.
rumah merah dapat nombor tiga !
juara keseluruhan rumah hijau :)

|
|
|
V
p/s: masa ni qeela dapat tangkap gambar sikit jea sebab bateri low :'(

lepastu, petang-2 gi jalan-2 tengok laut. main basikal. and naik kereta golf.
lepastu adik qeela pergi memanah. bessttt.
hm, qeela malas nak upload gambar memanah tu, tengok sendiri lah kat facebook.

yang ni pulak gambar kat dalam bilik. bawah tu laut. hotel nie dibina atas laut.

|
|
V



okay nie pulak. syarikat Sapura yang diiringi Dato' Hamzah tanam pokok sebagai tanda Sapura Holdings dan keluarga telah menjejakkan kaki di The Legend.

|
|
V


nie malam terakhir.
kiorang gi dinner, pakaian wajib warna merah dan hitam sahaja.
ha dan kena pakai topeng!
baca tak post qeela sebelum nie ?
hm, nie lah sebabnye qeela nak sangat beli topeng tuh. :)



nie last dinner. hari ketiga kat hotel. semua kena pakai topeng. besstt sangat tau ! kenangan yang tak boleh dilupakan :') tahun ni lah hari keluarga Sapura yang paling seronok. :D thanks Sapura .
nie Zainal Abidin datang jugak .:)
|
|
V


video

okay sampai sini jea okay ? bai-bai ! :)

The name given is Aqilah Zahirah Zulhisham. She loves to blogging since 2007 :)She lives in Kuala Lumpur,Malaysian. There is her own story of love and disappoinment, grief and happiness.

Diary About
 Sweet Stalker


Hi readers! Tekan iklan bawah ni untuk dapatkan duit :) masyukk !!
Template By: Umi Humaira
Owner: Qilaazahiraaa