The One and Only
see you next time :)
Friday, December 10, 2010 • 12/10/2010 08:58:00 PM • 0 comments

salam. sekarang nie qeela update tepat jam 9.00 p.m. pagi tadi qeela sakit hati sangat sebab tu posted qeela macam tu. sorry, coz mencarut . Actually, qeela memang tak suka mencarut nie. Tapi, bila dah geram, semua terkeluar. SORRY AGAIN .

hari nie semua macam ape je -.-' hurmm, geram betul. Dan, sekarang qeela malas nak fikir pasal mende tu lagi . Just forget it. okay berhenti tulis post dalam bahasa rojak . rasa nak bagi penampar kat diri sendiri.heee .tapi, kalau korang nak rasa penampar, meh laa. jangan segan2. hihihi.. jkjkjk. :)

okay qeela tak update buat beberapa hari, kepada blogwalking atau sesape yang singgah, tinggal kan komen anda dekat 'little miss chatterbox' okay ? :D qeela nak pergi pangkor. Pangkor here I come ! See you super followers <3
written by,


The name given is Aqilah Zahirah Zulhisham. She loves to blogging since 2007 :)She lives in Kuala Lumpur,Malaysian. There is her own story of love and disappoinment, grief and happiness.

Diary About
 Sweet Stalker


Hi readers! Tekan iklan bawah ni untuk dapatkan duit :) masyukk !!
Template By: Umi Humaira
Owner: Qilaazahiraaa